Zin in lezen houden!

Rienkje van der EijndenActiviteiten, Nieuws

Anne Reijrink komt als trainer van de aanpak Zin in Lezen, veel in praktijken van groep 3 waar kinderen vanuit deze aanpak leren lezen.

Zin in Lezen is een leesaanpak vanuit een brede kijk op lezen en schrijven en een rijk boekenaanbod. Kinderen leren lezen en schrijven vanuit eigen ervaringen en spelverhalen over interessante thema’s.

Ben je op zoek naar verdieping in deze aanpak, heb je concrete vragen en wil je graag andere collega’s ontmoeten die ook met deze aanpak aan de slag zijn, dan is deze workshop iets voor jou!

We nemen een kijkje in een groep 4 waar er gelezen en geschreven wordt over de kapper en waar de leerkracht goed in staat is om samen met de kinderen reeksen van mondelinge taal, leesactiviteiten en schrijfactiviteiten op te bouwen. Elke activiteit is een vervolg op een eerdere activiteit.

We gaan middels het 4-veldenmodel nog beter gegevens verzamelen over de lees-schrijfontwikkeling van de leerlingen om te komen tot goede vervolgactiviteiten.

Tot slot is er tijd voor de ontmoeting met collega professionals waarbij we samen antwoorden gaan vinden op vragen die je hebt vanuit je eigen praktijk.

Wil je hier ook bij zijn? Schrijf je dan nu in voor deze workshop op de OGO-conferentie van woensdag 16 maart en profiteer nog tot 1 november van de vroegboekkorting!

Voor alle informatie en de link naar het inschrijfformulier: https://www.ogo-vereniging.nl/ogo-conferentie/