Weer twee OGO-scholen op de kaart!

Rienkje van der EijndenNieuws

Twee weken geleden verwelkomden wij de eerste school als lid van onze vereniging. Vlak voor de zomervakantie kunnen wij nog twee scholen op de kaart van de OGO Vereniging zetten. Welkom Kindercampus Zuidas en basisschool De Archipel!

Ben jij de volgende?

Sinds kort kunnen ook scholen en andere OGO organisaties lid worden van de OGO Vereniging. Zij dragen op die manier bij aan de kwaliteit en de bekendheid van het OGO en aan de wetenschappelijke onderbouwing van het concept. Scholen die lid zijn ontvangen het tijdschrift Zone en krijgen 5% korting op activiteiten als de OGO-conferentie. Zij mogen ook gebruik maken van het OGO beeldmerk.

 

Na de Admiraal van Kinsbergenschool uit Elburg volgen nu IKC Kindercampus Zuidas en basisschool De Archipel uit Amsterdam als tweede en derde scholen die zich aangemeld hebben als lid en dus een plekje krijgt op onze OGO-kaart. We hopen dat vele scholen hun voorbeeld zullen volgen. Zo kunnen wij als vereniging onze doelstelling waarmaken én zorgen we er samen voor dat we een nieuwe OGO-leerstoel kunnen vestigen.

Naast deze scholen verwelkomen wij ook Meester Onderwijs inzicht als organisatielid van de Vereniging.

Wil je ook lid worden als school of organisatie? Vul dan het Aanmeldformulier (scholen) in en mail dit naar mailto:secretariaat@ogo-academie.nl

Draag je het OGO een warm hart toe en wil je zelf lid worden? Dat kan natuurlijk ook: Aanmeldformulier individueel OGO-lidmaatschap